Za najmlađe Užičane „Rokaonica” na Trgu partizana 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Za najmlađe Užičane „Rokaonica” na Trgu partizana
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
17.07.2023 | 1 коментар(а)



Užice - U okviru Kulturnog leta za mlade i u susret Prestonici kulture, na Trgu partizana održana je



„Rokaonica”, program namenjen najmlađim Užičanima. Zajedno sa mališanima u mini koncertu ali i radionici crtanja, stvaranja i simulacije sviranja instrumenata uživala je i gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, navodi se na sajtu grada Užica.

Knjige, stripovi, časopisi i zanimljivi prikazi istorije muzike najznačajnijih ličnosti i bendova, bili su izloženi tokom radionice koju je pratila muzika u izvedbi užičkog benda „Nikad spremni”.

Svoju kreativnost deca su izražavala i kroz bojenje crno - belih šablona i crtanje kredama na temu nota.

Program u kome su deca zaista uživala osmišljen je od strane Udruženja „Edukativna razvionica”, a sudeći po interesovanju biće ovo tek prva “Rokaonica” u Užicu.

Kulturno leto za mlade trajaće do septembra, a sledeća manifestacija je koncert Diznijeve muzike koji će biti održan u drugoj polovini jula u parku ispred Gradskog kulturnog centra.

 

Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice rokaonica deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • miladin

    odvratan naziv trga



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.437.574 посета
    Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)